Våra kliniker

Elastinklinikerna hör till Stockholms främsta kliniker inom hudvård, fotvård, apparatur och injektioner med två kliniker på Östermalm.

karlavägen

Allt om Elastinklinkerna

Jennifer Hallstedt, grundare och vd, öppnade sin första Elastinklinik på Karlavägen 86 under hösten 2021 där vi i huvudsak arbetar med tratditionell hud- och kroppsvård.

Vår andra Elastinklinik som du hittar på Strandvägen 11B öppnade nästan exakt ett år senare hösten 2022 och drivs av legitimerade läkare Ioana Filip. På Strandvägen har vi injektioner och avancerad apparatur som huvudfokus.

Våra kliniker har ett ständigt fokus på kvalitet, kunskap och resultatinriktade behandlingar där vi tillsammans kan göra skillnad och få synliga resultat. Hos oss är alltid din tid viktig och det är alltid du som kund som står i centrum. 

Behandlare på Elastinklinikerna har alltid en gedigen utbildning i ryggen och ofta mer därtill, därför kan du alltid känna att du är i trygga händer som kund hos oss. Vår personal är specialiserad inom respektive område och vi lägger stor vikt vid kunskap och utbildar därför vår personal kontinuerligt.

För att på bästa sätt kunna individanpassa varje behandling och hjälpa dig som kund så räcker det inte med den senaste teknologin eller apparaturen på marknaden, vi lägger även stor vikt i kunskap samt att handplocka vår personal.

Grundare och vd

Jennifer Hallstedt

Jennifer startade sin resa inom skönhetsbranschen redan på gymnasiet där hon utbildade sig till hud- och spaterapeut. Under utbildningens gång fastnade hon lite extra för att göra pedikyrer.

Efter studenten valde hon att satsa helhjärtat på fotens hälsa och utbildade sig till medicinsk fotvårdsspecialist. Fortfarande är hon den yngsta i Sverige som utbildat sig till fotspecialist på Axelssons.

Efter fyra år började skönhetsbranschen att locka och hon fullföljde sin hudterapeututbildning och blev auktoriserad med Cidesco-examen på Elisabethskolan. Efter sin examen flyttade hon hela verksamheten från sin trygga hemstad till storstaden.

På kort tid har hon tagit stora steg och byggt upp ett starkt varumärke på Stockholms välkända frisörsalong Salong Chloe.

Det naturliga steget efter sju år inom branschen var till slut att slå upp dörrarna för hennes helt egna klinik Elastin, som öppnade hösten 2021. Jennifer är auktoriserad hudterapeut och medicinsk fotvårdsterapeut.

Medicinskt ansvarig läkare

Ioana Filip

Ioana Filip har lång erfarenhet inom branschen. 2012 inledde hon sin karriär inom skönhetsbranschen med utbildningar i flera länder i Europa och Förenade Arabemiraten.

När Ioana inte behandlar själv så delar hon med sig av sin kunskap och erfarenhet genom att utbilda legitimerad personal inom estetisk injicering. Drivet har alltid legat i att sprida kunskap och höja säkerheten för dig som kund.

Ioana är inte bara otroligt noggrann och självsäker inom sitt yrke, hon har även ett skarpt öga för detaljer och individanpassar varje behandling för att du ska få ett harmoniskt och naturligt resultat som passar just dig.

Under sin karriär har hon ett flertal gånger deltagit och föreläst på nationella och internationella mässor respektive tillställningar inom estetisk medicin och reumatologi.

Integritetspolicy

Läs hur vi behandlar dina datauppgifter här.