Fillers Östermalm

en enkel och effektiv metod för att fylla ut rynkor och linjer

En enkel och effektiv metod för att fylla ut rynkor och linjer

Säker, snabb och effektiv skönhetsbehandling som kan förbättra utseendet på ansiktet och kroppen på ett naturligt sätt.

Snabb och smärtfri behandling

Fillers är en av de mest populära formerna av skönhetsbehandlingar för att förbättra utseendet på ansiktet och kroppen. Med hjälp av fillers kan du förbättra och definiera ansiktsdrag, minska rynkor och linjer och öka volymen i ansiktet, läpparna och andra områden.

Fördelarna med fillers

Fillers är en snabb och smärtfri behandling som vanligtvis tar mindre än en timme att genomföra. Behandlingen är säker och effektiv, du kan se resultat direkt efteråt. Dessutom är fillers ett utmärkt sätt att minska uppkomsten av linjer och rynkor i ansiktet. De kan också hjälpa till att definiera dragen i ansiktet och ge dig en mer ungdomlig look.

fillers näsa

Naturliga ämnen

Fillers är gjorda av hyaluronsyra eller kollagen, två ämnen som finns naturligt i huden. De injiceras direkt i huden med en tunn nål och arbetar genom att återställa hudens volym och täthet.

Det finns flera olika typer av fillers att välja mellan, inklusive de som är specifika för att behandla specifika områden i ansiktet som kinderna, läpparna och näsan. Hör med din skönhetsbehandlare vilken typ av behandling som passar dig bäst. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar på fillers och förstå att de inte är en permanent lösning för att förbättra utseendet på huden. Då fillers ger temporära resultat och behöver du upprepade behandlingar för ett bibehållet resultat.

fillers

Skräddarsydda fillersbehandlingar

Fillers är en skräddarsydd behandling, vilket innebär att du och din skönhetsterapeut kan arbeta tillsammans för att bestämma den bästa lösningen för dina specifika behov och önskemål.  Då vi skräddarsyr behandlingen speciellt för dig får du ett mer naturligt resultat som du märker direkt efter första behandlingen.

Det är viktigt att ha realistiska förväntningar på fillers och förstå att de inte är en permanent lösning för att förbättra utseendet på huden. De kräver uppföljning och regelbunden behandling för att bibehålla resultatet.

Välj en seriös fillersklinik

Vårt team på Elastin som genomför fillersbehandlingar består enbart av certifierade, erfarna och kvalificerade behandlare. De är antingen läkare eller sjuksköterskor med vidareutbildning inom injektionsbehandlingar. Vi arbetar tillsammans med varje patient för att förstå dina specifika behov och mål och försäkrar oss om att resultatet ser naturligt ut. Är du nöjd blir vi nöjda. Läs mer om doktor Ioana Filip.

Boka konsultation

Välkommen att boka din konsultation hos oss på Elastin. Vi pratar igenom dina önskemål om förändring där du också får möjlighet att berätta om dina förväntningar. Vår skönhetsbehandlare lägger därefter upp en skräddarsydd plan för att nå just dina mål. Boka här.

Före- och efter bilder fillers

Fillers läppar före Fillers läppar efter
Fillers läppar före Fillers läppar efter

Elastinklinikerna

Du hittar Elastinklinikerna centralt belägna på Östermalm i Stockholm. Välj mellan våra fräscha och ljusa lokaler på Karlavägen eller Strandvägen. Vår personal är specialiserad inom respektive område och vi lägger stor vikt vid kunskap och utbildar därför vår personal kontinuerligt.

ansiktsbehandling