Fettreducering med laser Östermalm

Smärtfri laserbehandling av celluiter med Verju

Banbrytande grön laserteknik med Verju hos Elastin Strandvägen som minskar fettceller och förbättrar hudens utseende på ett skonsamt och effektivt sätt.

Hur fungerar Verju laserbehandling?

Verju är en metod som behandlar fettceller och som inte orsakar någon skada på dem. Istället för kirurgiska ingrepp eller andra viktminskningsprocedurer som innebär bränning, frysning eller dödande av fettceller, använder Verju grön laser som en alternativ metod för att minska fettet. Detta är en mycket fördelaktig behandling, eftersom den inte har några negativa biverkningar.

verju behandling

Snabb smärtfri reduktion av fett

En fördel med Verju är att det är en snabb behandling. Det tar vanligtvis bara 30-40 minuter per behandling, vilket innebär att du kan få den gjord på din lunchrast eller under en rast på jobbet. Dessutom kräver det vanligtvis bara sex behandlingar för att se resultat, vilket betyder att du kan se en märkbar förändring på kort tid. Du behöver bara vänta två veckor mellan behandlingarna.

Ytterligare en fördel med Verju är att det är en skonsam behandling. Lasern som används i behandlingen känns inte alls smärtsam och du behöver inte ta några smärtstillande mediciner.

Lågintensiv grön laser

Verju är unikt då systemet som använder lågintensivt, grönt laserljus.  Ljuset går ner i huden och påverkar fettcellerna. Huden ­påverkas inte, men fettcellerna töms och innehållet transporteras naturligt bort ­ur kroppen av via lymfsystemet.

Med Verju används inga handtag eller munstycken, till skillnad från annan laserbehandling. Laserdioderna sitter istället på en bläckfiskformad armatur vars sex armar rör sig över behandlingsområdet utan att beröra huden. Ljusets intensitet ställs in efter varje kunds behov. Du kan bara luta dig tillbaka och låta Verju göra jobbet.

Verju fungerar!

En av de största fördelarna med Verju är att det fungerar. Många av våra kunder har sett en dramatisk minskning av fett och celluliter efter att ha genomgått 5-6 behandlingar. Det är ett enkelt och säkert sätt att ta kontroll över din kropp och känna dig självsäker och nöjd med ditt utseende.

verju grön laser

Boka konsultation för hudförbättring genom laserbehandling

Så om du letar efter en snabb, enkel och effektiv behandling för att minska fett och celluliter, varför inte prova Verju? Kontakta oss idag för att boka din första behandling och upplev fördelarna själv!

Elastinklinikerna

Elastinklinikerna finner du centralt på Östermalm i Stockholm. Du kan välja mellan våra fräscha och ljusa lokaler på Karlavägen eller Strandvägen. Vår personal är specialiserad inom respektive område och vi lägger stor vikt vid kunskap och utbildar därför vår personal kontinuerligt.

ansiktsbehandling