Nordlys Frax 1550 Östermalm

Avancerad laserskönhetsbehandling för hudföryngring och reducering av rynkor.

Avancerad laserskönhetsbehandling för hudföryngring och reducering av rynkor.

Söker du ett sätt att förbättra hudens utseende och reducera ålderstecken, kan Nordlys Frax 1550 vara en utmärkt lösning. Denna avancerade laserskönhetsbehandling använder den senaste tekniken inom fraktionerad laserteknik för att ge dig en ungdomlig, jämn och förbättrad hudtextur.

Vad är Nordlys Frax 1550?

Frax 1550 är en laserbehandling som använder fraktionerad laserteknik för att behandla huden. Behandlingen skapar mikroskopiska skador på hudytan, vilket främjar kroppens naturliga läkningsprocess och leder till ökad produktion av kollagen och elastin. Detta ger en mer ungdomlig, jämn och förbättrad hudtextur.

Syftet är att skapa en massa små ljuspunkter/microkanaler ned i huden som sprider värme nedåt, uppåt och utåt i huden. Huden börjar då nybilda kollagen och nybildningen fortsätter i 3-6 månader efter behandlingen.

frax 1550 karlavägen

Vad man kan förvänta sig under en behandling?

Vid en Nordlys Frax 1550 behandling läggs fokus på precision och kontroll. Behandlingen görs av en erfaren skönhetsterapeut och under behandlingen används en laser som levererar energi till huden i form av mikroskopiska skador.

Efter behandlingen kan du uppleva en mild rodnad och svullnad, men dessa symtom brukar försvinna inom någon eller några dagar.

Tänk på att det kan ta flera veckor eller till och med månader att se det fulla resultatet av din behandling. Tänk på att följa de rekommendationer du får på kliniken i samband med behandlingen för bästa resultat med reducerade rynkor och linjer samt ett mer ungdomlig utseende.

Vilka är fördelarna med en Frax 1550-behandling?

Det finns många fördelar, bland annat:

  • Effektiv reducering av rynkor och linjer
  • Förbättrad hudtextur och hudton
  • Minimerande av akneärr och andra hudproblem
  • Förbättrad hudelasticitet och spänst

Vad kan behandlas med Frax 1550?

  • Kirurgisk ärr och akne-ärr
  • Rynkor och fina linjer
  • Stora porer
  • Bristningar
  • Hudföryngring, kollagenstimulering
jennifer hellstedt

Vem är en lämplig kandidat för Frax 1550?

En lämplig kandidat är den som har som mål om att förbättra sitt hudutseende och reducera ålderstecken. Behandlingen är lämplig för många hudtyper och kan användas för att behandla en mängd olika hudproblem, inklusive rynkor, linjer, ojämn hudton, akneärr och solskador.

Light & Bright-behandling

Med denna behandling kombinerar vi det bästa av båda världar. Vi inleder med att behandla huden med IPL och där jobbar vi som alltid efter vad du har för indikationer och vad du vill förbättra eller reducera. Därefter följs det med med Frax 1550 för att jobba ned på djupet ordentligt och maximera resultatet för din hy. Har du indikationer som kan behandlas av IPL och Frax 1550 exempelvis akne-ärr och diffus rodnad, så är Light & Bright naturligtvis den ultimata behandlingen. För dig som vill förebygga åldrande är även denna behandling speciellt ämnad för dig. 

Elastinklinikerna

Du hittar Elastinklinikerna centralt belägna på Östermalm i Stockholm. Välj mellan våra fräscha och ljusa lokaler på Karlavägen eller Strandvägen. Vår personal är specialiserad inom respektive område och vi lägger stor vikt vid kunskap och utbildar därför vår personal kontinuerligt.

ansiktsbehandling